Kõik EMU lõngad 20% soodsamalt! Ostes Emu lõnga kampaania perioodil, võid võita käsitöökarbi koos kõige kudumiseks vajalikuga.

Kõik EMU lõngad 20% soodsamalt! Ostes Emu lõnga kampaania perioodil, võid võita käsitöökarbi koos kõige kudumiseks vajalikuga.

Vali õige kangas oma õmblusprojekti jaoks!

Vali õige kangas oma õmblusprojekti jaoks!
6. juuni 2024 242 vaatamist
Vali õige kangas oma õmblusprojekti jaoks!

 

Milline kangas sobib kleidi õmblemiseks? Aga pükste, jaki või trenniriiete jaoks?

Vali õige kangas oma õmblusprojekti jaoks!

Õmblemine on imeline viis eneseväljenduseks ning enda loodud rõivaste kandmine annab erilise tunde. Kui oled algaja õmbleja, võib kanga valimine alguses veidi raske olla. Kõige olulisem on valida kangas, mis sulle meeldib. Selles postituses jagame lihtsat tabelit, mis pakub inspiratsiooni ja aitab sul valida kangast konkreetse õmblusprojekti jaoks.

 

Kleidi õmblemine

Kui plaanid õmmelda lendlevat kleiti, pluusi või seelikut, on oluline valida õige kangas. Viskoos, linasegu, puuvillane ja lüotsell sobivad suurepäraselt lendlevateks rõivasteks. Struktuursema kleidi jaoks vali popliin, linane, satiin, samet, musliin või flanell. Õhukeste kleitide jaoks eelista organzat, tülli, šifooni, siidkreppi, pitsi või kunstsiidi.

Sama põhimõte kehtib ka pluuside ja seelikute puhul – kangas tuleks valida vastavalt soovitud lõikele ja stiilile.

 

Mantli või jaki õmblemine

Kui su südamesoov on õmmelda mantlit või jakki, määrab kangas oluliselt valmistoote välimust ja tunnet. Pehme jaki jaoks võid valida puuvillase kanvase, teksariide, velveti või kostüümikanga. Tugeva ja struktuurse efekti saavutamiseks vali nahk, korktekstiil, mööblikangas, kunstnahk või villane kangas.

 

Pükste õmblemine

Pükste õmblemisel mängib olulist rolli kangas. Lendlevate pükste jaoks sobivad viskoos, linasegu, puuvill ja lüotsell. Struktuursete pükste jaoks vali puuvillane kanvas, teksa, velvet, kostüümikangas või vill. Oluline on arvestada hooajaga – kerged püksid suveks ja soojemad materjalid talveks. Vahepealse tugevusega püksid saab teha popliinist, linasest, satiinist, sametist, musliinist või flanellkangast.

 

Treeningriided ja ujumisriided

Kui soovid õmmelda treeningriideid või ujumisriideid, vali materjalid vastavalt otstarbele. Dressiriie, lükrakangas, polüester, nailon, scuba ja trikotaažkangas on ideaalsed valikud sportlikeks rõivasteks.

 

Loodame, et see lihtne juhend aitab sul teha teadlikke otsuseid oma õmblusprojektide ja kangaste valikul. Õmble rõõmuga ja loo endale unikaalsed ning isikupärased rõivad!

 

Avasta oma loominguline külg õmblemisel! Meie lihtne juhend aitab sul valida õige kanga iga õmblusprojekti jaoks. Loo endale unikaalsed kleidid, jakid, püksid või treeningriided. Oma kätega valmistatud moe võlu ootab sind – alusta juba täna!

Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension